PN tiskárna

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
simir
konstruktér
Příspěvky: 461
Registrován: 11 črc 2008 11:36
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Stávající tiskárna

#41 Příspěvek od simir » 28 dub 2017 17:59

Ahoj všen u dalšího 3D okénka.

Od minula k výraznému postupu nedošlo, tak bude dnešní okénko krátké. Zato bude obsahovat i fotečku.
A cože se to povedlo? Vytisknout držák na hodinky (druhý v pořadí) a srovnat plochu. No a vypadalo to takto:
IMG_0164.JPG
Nyní musím nakalibrovat výšku trysky nad povrchem a ještě bych chtěl dodělat štelovací doraz na svislou osu. Současné nastavování je takové, no nepraktické.
Před tiskem krabičky bych ještě chtěl provést několik simulací, jestli to třeba nebude lepší větší tryskou.

To je asi vše, Simír.


Nepřehlédněte! vývoj příměstského vozítka pro jednu osobu

Před napsáním odpovědi si prosím důkladně přečtěte dané téma. A pro jistotu ještě jednou mezi napsáním a odesláním!

Uživatelský avatar
agemoo
nebeský/á
Příspěvky: 632
Registrován: 17 črc 2008 16:49
Kontaktovat uživatele:

Re: Stávající tiskárna

#42 Příspěvek od agemoo » 02 kvě 2017 10:36

hefky...a vyrovnavani roviny resis jak? Mechanicky podkladanim?
A ten alobal je na udrzeni, nebo na neposkrabani povrchu?
SEM SE DA VLOZIT JAKEJKOLIV TEXT NEBO ODKAZ, KTERYM CHCETE SPAMOVAT VSECHNY A VSUDE KDE BUDETE NECO PSAT. JE TO DOBRE, ZE?:)
SAVE THE PLANET - KILL YOURSELF

Uživatelský avatar
simir
konstruktér
Příspěvky: 461
Registrován: 11 črc 2008 11:36
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Stávající tiskárna

#43 Příspěvek od simir » 02 kvě 2017 12:41

Jasně že mechanicky, podložkami pod rohy. Alobal byl pod sklem pro lepší rozvod tepla, ale při posledním sundavání skla jsem ho vyhodil. Je to takové náchylné na poškození.
Jinak tisková plocha je omezena na kostku o hraně 150mm. Něco je dáno konstrukcí a bylo by složité to upravit, rozšíření jednoho plošného rozměru na skoro 200 by se asi ještě dalo, ale zatím není třeba.
Nepřehlédněte! vývoj příměstského vozítka pro jednu osobu

Před napsáním odpovědi si prosím důkladně přečtěte dané téma. A pro jistotu ještě jednou mezi napsáním a odesláním!

Uživatelský avatar
agemoo
nebeský/á
Příspěvky: 632
Registrován: 17 črc 2008 16:49
Kontaktovat uživatele:

Re: Stávající tiskárna

#44 Příspěvek od agemoo » 02 kvě 2017 13:13

a chapu to teda spravne, ze uz dokazes vytisknout cokoliv, na co ti poslu data?
SEM SE DA VLOZIT JAKEJKOLIV TEXT NEBO ODKAZ, KTERYM CHCETE SPAMOVAT VSECHNY A VSUDE KDE BUDETE NECO PSAT. JE TO DOBRE, ZE?:)
SAVE THE PLANET - KILL YOURSELF

Uživatelský avatar
simir
konstruktér
Příspěvky: 461
Registrován: 11 črc 2008 11:36
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Stávající tiskárna

#45 Příspěvek od simir » 24 srp 2017 14:22

Nevím jestli cokoli, ale něco zkusit můžeme. Ještě se občas stává, že se během tisku skokově posunou vrstvy, ale zatím jsem neměl tu správnou náladu a hodně času (je to většinou ve vyšších vrstvách) tisk sledovat a toto odladit. Druhá věc co není úplně dořešená je rozměrová přesnost, to jsem ještě neřešil, ale tuším že to neni úplně v pohodě.

Jinak tiskárnu jsem momentálně přesunul do své nové práce, kde na ni snad bude více času. Ještě by se hodilo sehnat Repetier portavle, páč tu nemůžu nic instalovat, ale to se snad nějak vyřeší. V nejhorším případě můžu program připravovat doma, což však postrádá jistou pružnost...

No a já jdu dom...
Nepřehlédněte! vývoj příměstského vozítka pro jednu osobu

Před napsáním odpovědi si prosím důkladně přečtěte dané téma. A pro jistotu ještě jednou mezi napsáním a odesláním!

Uživatelský avatar
simir
konstruktér
Příspěvky: 461
Registrován: 11 črc 2008 11:36
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Stávající tiskárna

#46 Příspěvek od simir » 06 zář 2017 11:11

Tak tiskárna zprovozněná i s tiskovým SW, takže se dá zase něco tisknout. Už jsme vytislki i první vzorky a zas to bude chtít nějaké ladění. Jelikož původní konfiguráky jsou v rozbitém kompu :(. Jakož i spousta dalších věcí.
Ale týpci co sídlí o patro výš a mají průšu, tak mi poskytli jejich konfigurák. Tak třeba bude za něco stát ...
Dal bych sem i fotečky, ale nefunguje upload.
Nepřehlédněte! vývoj příměstského vozítka pro jednu osobu

Před napsáním odpovědi si prosím důkladně přečtěte dané téma. A pro jistotu ještě jednou mezi napsáním a odesláním!

TimothyLus
polní
Příspěvky: 5
Registrován: 01 úno 2019 12:36
Bydliště: Romania
Kontaktovat uživatele:

PN tiskarna

#47 Příspěvek od TimothyLus » 06 úno 2019 23:40

Takze verze firmware se zjisti pri spusteni tiskarny melo by se zobrazit na displeji nebo se to da vycist pres program Repetier HOST viz ukazka dole.
Nabidka: Tiskarna / Informace o tiskarne

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti